Badrumsrenovering


 Att renovera badrummet är ett stort projekt.  Ditt nya badrum ska både vara vackert och hålla i många år frammåt.  Att investera i badrumsrenoveringen gör att du både kan njuta av ditt badrum och samtidigt öka värdet på din bostad.

Det är därför väldigt viktigt att du väljer ett våtrumsbehörigt företag som har både kunskapen och erfarenhet att utföra det komplicerade arbetet med ett utmärkt resultat både kvalitetsmäsigt och estetiskt.

Vi på på Resurs bygg & Kakel är ett våtrumsbehöriga med 10 år i branschen och har genom åren samlat många goda referenser.
Förutom att vi kan vad som krävs byggtekniskt för att ditt badrum ska vara godkänd och hålla i många år kan vi hjälpa dig med råd och tipps när du ska välja kakel/klinker samt badrumsinredningen.

Våra kunder tycker att vi är noggrana, trevliga och  bra på att lysna. Därför är många av våra nya kunder vänner eller släktingar med någon som vi tidigare har hjälpt med badrumsrenoveringen.


Välkommen att kontakta oss för ett hembesök så lyssnar vi på hur du har tänkt dig ditt nya badrum. Vi återkommer därefter med ett prisförslag och tidsplan.
Vi erbjuder fasta priser så att du som kund vet redan från början vad renoveringen kommer att kosta dig.


Vill du också renovera ditt badrum snabbt och till bästa pris?
Kontakta oss redan idag!


Så här går en badrumsrenovering till i stora drag:


Etablering: förberedande åtgärder som att ställa in maskiner och verktyg samt täcka golvet med skyddspapp.

Demontering: All fast och lös inredning måste plockas bort, inklusive toalettstol, armaturer, element, väggskåp m.m. Vattenledningsrören förses med avstängningsventil. Rören byts ut, men det finns möjlighet att spara detaljer som blandare, tvättställ och annat.

Rivning: Ytskiktet, d.v.s. kakel, våtrumsmatta etc., rivs. Rivningsarbetets omfattning varierar beroende på om avloppsrören behöver bytas ut.

Återuppbyggnad: Sedan ska allt byggas upp enligt kundens önskemål. Det kan inkludera nya väggar och nytt golv om det varit uppbrutet.

Underarbete: I den här fasen spacklas väggar, golv och eventuellt tak för att få en hållfast och jämn yta att arbeta med.

Isolering: En av de viktigaste delarna av en badrumsrenovering är att fuktspärrar appliceras på ett korrekt sätt, på väggar, golv och skarvar.

Kakelsättning och fogning: Som ett av de sista arbetsmomenten sätts kakel och klinker, som fogas med fogmassa.

Komplettering: Nya eller befintliga delar av interiören sätts på plats, inklusive blandare, toalettstol, kromande vattenrör m.m. I samma fas genomförs elinstallationer.

Avetablering: Arbetet är nu klart och byggavfallet transporteras bort.

 


Badrumsinspiration
 


Efter badrumsrenoveringen får du alltid garanti & ett godkänt kvalitetsdokument.